پایگاه اطلاع رسانی سید عبدالجلیل حسینی

جوابیه به قلم فرسایی علیه آیت الله صفایی بوشهری

سه شنبه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۰۰ ق.ظ

به گزارش "منبری ها" سید عبدالجلیل حسینی _ چند روز پیش بود که آیت الله صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، در جمع اعضای دومین کنگره بین المللی "بوشهر، دوقرن مقاومت در برابر استعمار"، هشدار داد که "اجازه تاسیس کنسولگری انگلیس در بوشهر را نمی دهیم" و همین هشدار و بیانات کوبنده و مقتدرانه این شخصیت ولایتمدار استان بوشهر، باعث شد تا برخی که دل در گرو غرب و استعمارگران دارند، در رسانه های اصلاح طلب، علیه وی، ابراز وجود و اظهار نظر کنند.

متن ارسال شده در همین خصوص با عنوان "آقای صفایی، استقلال، همان انزوا نیست"، توسط نویسنده ناشناس در سایت عصر ایران و البته باز نشر آن در سایت استانی خلیج فارس معلوم الحال، واقعا تعجب آور است.  

نگارنده، متن کامل سخنان نماینده معزز و معظم ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر آیت الله صفایی بوشهری را در سایت ایشان کلمه به کلمه و با دقت مطالعه کرده و همچنین نکات گفته شده در قلم فرسایی های دو سایت منتقد به این سخنان را دیده است؛ و چون نوشته ارائه شده در سایت های عصر ایران و خلیج فارس را از مسیر نقد و انصاف خارج دیده نکاتی را تقدیم عزیزان خواننده می دارد.

 از تیتر و نوشته یک خط فکری، می توان دید که همان جبهه سازی علیه برخی چهره های اثرگذار و دغدغه مند در عرصه های مختلف است.

آیت الله صفایی بوشهری، رهبر گفتمان ولایتمداری در استان

حال نوبت به نماینده ولی فقیه در استان بوشهر آیت الله صفایی بوشهری، رسیده است. شخصیتی که از بدو ورودشان، جلوه و رنگ ولایت داشته و بارها چنین بیان داشته اند که جان من فدای رهبر انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای (حفظه الله) می باشد.

چرا که شعار استان بوشهر و گفتمان غالب این استان، تبدیل به ولایتمداری و جان نثاری در این مسیر شده است و این گفتمان توسط ایشان راهبری می شود.

تفاوت انگلستان و بریتانیا؟!

نکته اول: اما در خصوص نکاتی که در نوشته سایت عصر ایران بیان شده، حقاً و انصافاً از مسیر حق خارج شده و می نویسد: "اکنون آیا جنگ جهانی اول است و این انگلستان، همان بریتانیا است؟" دررابطه با این نظر، سوال جدی آنجا مطرح می شود که مگر این انگلستان چه تفاوتی با بریتانیا دارد،  آیا مخالفت های بسیار با حرکت انقلاب اسلامی و همچنین فتنه انگیزی های متعدد در فتنه 88 و پس از آن تا امروز، خود بیانگر خوی استکباری و استعمار گونه انگلستان ندارد؟

این افراد تفاوت انگلستان با بریتانیای یکی، دو قرن اخیر را در چه می دانند؟! این چه تفاوتی است که خروجی هر دو، به اسارت گرفتن است، که زمانی اسارت جسمی و حال اسارت فکری و روحی می باشد؟!

و مقایسه کودکانه صورت گرفته که سفارتخانه در تهران، خطرناک تر از کنسولگری در بوشهر است! که البته این از عدم تحلیل دقیق و مناسب است، زیرا معمولا تاریخ نشان داده که ضربه های سیاسی، اقتصادی و...  بیشتر از جاهایی خورده شده که متوجه آن نبوده و نسبت به آن احساس امنیت شده است، تا چه برسد به انگلستان که خود روباهی مکار و پیر در این زمینه ها بوده و هست!

علمای استان بوشهر، همواره استعمارستیز بوده و هستند

نکته دوم: در خصوص مساله دوم که بیان شده، گویی نویسنده گرامی! جایگاه نماینده مقام معظم رهبری در یک استان را، بد فهمیده و یا اصلا نفهمیده است!  اینکه همواره علما در مسیر دفاع از دین و میهن بوده اند و تا آخرین قطرات خون و نفس های قدسی خویش، در مسیر مقابله با ایادی شیطانی حرکت کرده و می کنند.

حضرت آیت الله صفایی بوشهری از نسل همان علما و سلسله طیبه ای می باشد که کسانی چون مجتهد برازجانی ها، علم الهدی اهرمی ها، میرزای شیرازی ها در آن سلسله بوده و در حال حاضر نیز حضور دارند کسانی که در مقابل جریان رخنه گری و فتنه در بلاد مسلمین، به هیچ صورت کوتاه نیامده اند؛ پس توقع اینکه یک عالم مجاهد ببیند در منطقه ای از بلاد اسلامی، استعمار وارد شود و سکوت کند، توقع بیجا و از سر نادانی است و لا غیر.

نکته سوم: باید گفت ایشان بارها و بارها تکیه بر قانون گرایی کرده و می کنند. و سوال مطرح شده، به نحوی خود حاوی "تشویش اذهان عمومی" است که می تواند پیگیری قانونی را به همراه بیاورد!

ایشان می فرمایند"اجازه نمی دهم" یعنی تا پای جان و توان، پیگیری های لازم و قانونی جهت به نتیجه نرسیدن این امر را صورت خواهم داد، که این هیچگاه به معنای حرکت های ساختار شکن نبوده و نیست.

نکته چهارم: در مورد نکته چهارم هم باید عرض شود که شما دوست بزرگوار، یا نفوذ را نمی دانید چیست و یا از ابزار آن مطلع نیستید؟

معنای نفوذ

اینکه قبح حضور استعمار و روباه پیر شکسته شود، خود یک نفوذ است! و همین که در شهر نماد مبارزه با انگلیس، مجموعه منسوب به این جریان برپا شود، خود مصداق و البته ابزار نفوذ است!

نفوذ، نیاز به فرماندهی دارد، همچنان که قبل و بعد از انقلاب از طریق همین سفارتخانه ها و کنسولگری ها، تیم های برانداز و جریان معاند تقویت شده و در حال شکل گیری بوده، بنابراین باز شدن دفتر کنسولگری روباه پیر، مصداق اتم نفوذ و تلاش برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی است.

چند توصیه...

1 به بیانات مقام معظم رهبری توجه کنید

نکته مهم اینکه آیا سیاست های دولت، دقیقاً مطابق با سیاست های کلان نظام و تفکر انقلاب اسلامی و حضرت امام خامنه ای است؟!

آیا رهبری عزیز، مکرر در مکرر نفرمودند که بعضی ها، چند کشور را جامعه جهانی می دانند؟ و شما هم گویی همین نگاه را دارید! چنان که مقابله با انگلیس را انزوا تلقی می کنید!

حال آن که در روایتی، پیامبر مکرم اسلام (ص) می فرمایند: لاََ یُلْدَغُ الْمُؤْمِنُ مِنْ جُحْرٍ وَاحِدٍ مَرَّتَیْنِ. ( نهج الفصاحه،  ح 2552)؛ مومن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی شود!

و با توجه به سابقه جنایات استعمار و استثمار انگلیس، هر گونه حرکت و تلاش را می توان نفوذی جهت ضربه زدن به صورت عمیق تر و مخرب تر تلقی کرد و لذا باید منفذها را کاملا بست و به هیچ وجه اجازه ورود نداد.

2 زندگی و بیانات شهید مبارزه با استعمار رئیسعلی دلواری را دقیق مطالعه کنید

اگر در زندگی ایشان دقت شود، برای تمام حرکات و مبارزاتشان، از علماءِ مجاهد، کسب تکلیف کرده و سپس دست به اقدام مناسب می زدند.

اینکه گفته شده ایشان اگر بودند، چگونه برخورد می کردند،  بر اساس آنچه از سیره ایشان خوانده و شنیده ایم، ایشان خدمت عالمان فرزانه و مجاهد رفته و کسب تکلیف کرده و اقدام انقلابی و قانونی صورت می دادند، نه اینکه به خیال توسعه سیاسی و اقتصادی، راه را باز کرده تا جریان استثمار، مانند موریانه و با رنگ لعاب دوست منشانه وارد گردند و اساس حرکت اسلامی و انقلابی را از بین ببرند.

3 معنای استعمار را دقیق تر مطالعه کنید

استعمار فقط به تصرف زمین نیست، که البته این یک مصداق آن است. استعماری که امروزه با آن در مبارزه ایم، مدرن شده و خود را بروزرسانی کرده و دارد نسخه جدید خود را عرضه می کند. استعمار سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و... که حال در زمانه قرن 21 با ابزارهایی که در دست دارد، به دنبال استعمار، استثمار و حتی به نحوی استحمار فرد فرد جامعه بشری است.

پس اینکه استعمار را فقط در یک تصرف ارضی ببینیم، بسیار ساده لوحانه به نظر می آید.

4 در معنای توسعه سیاسی، بازنگری صورت دهید

در سطور آخر نوشته شده، "ایران مستقل، به معنی ایران منزوی نیست" بله ما هم این را می پذیریم؛ اما مقابله با استکبار، استعمار و عدم ارتباط با مصادیق اتم آن ها، به معنای منزوی بودن نیست، بلکه به معنی واقعی کلمه، توسعه سیاسی و ارتباط با جهان است.

و این یعنی نشر دادن این تفکر که هم می توان با ظلم (مصادیق سیاسی آن، استکبار و استعمار) مبارزه کرد و هم با تمامی ملت های دنیا رابطه دوستانه داشت.

و السلام علینا و علی عباد الله الصالحین

منابع دیگر: سپاس ، بوشهرکده

نظرات  (۲)

  • رسول حق منش
  • حضرت آقا یک بیانی دارند با کلید واژه همسایه جنوبی درباره انگلستان !
    در سایت حضرت آقا پیدا کنید.
    نمیدونم دیگه انگلیس باید چکار کنه که دشمنی خودش رو ثابت کنه.خدا شاهده همه چی روشنه چرا نمیخواین باور کنین اینا دشمن ما هستن.دشمن شیعه هستن.به هرحال ما پشت سرباز ولایت آیت الله صفایی بوشهری هستیم و افتخار می کنیم به وجود همچین.مردی

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی